Nieuws RSS icoon

Nieuwsberichten over Winterswijk

 • Vacature: senior communicatieadviseur

  25 september 2020

  Wil jij deel uitmaken van een resultaatgerichte en dienstverlenende organisatie? Ben jij gedreven en ambitieus? Lees dan vooral verder!

 • Maak geen afspraak via de website afspraakloket.nl

  24 september 2020

  Bij meerdere gemeenten in Nederland komen klachten binnen van inwoners die zijn opgelicht door de website afspraakloket.nl.

 • College wil invoering ja / ja sticker op 1 september 2021

  23 september 2020

  Het college van burgemeester en wethouders onderzoekt of het mogelijk is om op 1 september 2021 de ja/ja sticker in te voeren in Winterswijk. Dat betekent dat inwoners alleen ongeadresseerd reclamedrukwerk ontvangen als ze een ja/ja sticker op de brievenbus hebben. Dit is een omkering van het huidige systeem. Het college hoopt hiermee het milieu minder te belasten: besparing op papier, inkt en brandstof.

 • Gemeentenieuws 22 september 2020

  22 september 2020

  Met onder andere Woonvisie Winterswijk, 460 zonnepanelen op dak FC Winterswijk, aanvragen mantelzorgwaardering, senioren en veiligheid, World Cleanup Day.

 • Mantelzorger? Meld u aan voor de mantelzorgwaardering

  22 september 2020

  De gemeente Winterswijk heeft grote waardering voor het vele en goede werk dat mantelzorgers verrichten. Daarom ontvangen mantelzorgers die in Winterswijk actief zijn in november een cadeaukaart.