Nieuws RSS icoon

Nieuwsberichten over Winterswijk

 • Burgemeester op Lintjestour door Winterswijk

  03 juli 2020

  Burgemeester Joris Bengevoord ging vrijdag op Lintjestour door Winterswijk. Zestien Winterswijkers kregen hun Koninklijke onderscheiding alsnog persoonlijk thuisbezorgd.

 • Voorkeurslocatie nieuw bedrijventerrein ter inzage

  02 juli 2020

  Het college van burgemeester en wethouders heeft maandag 29 juni besloten om het Tuunterveld voor te dragen als voorkeurslocatie voor een nieuw bedrijventerrein in Winterswijk. Het locatiekeuze onderzoek en het B&W voorstel liggen ter inzage tot en met 27 augustus.

 • Tuunterveld voorkeurslocatie nieuw bedrijventerrein

  02 juli 2020

  Het college van burgemeester en wethouders heeft het Tuunterveld als voorkeurslocatie aangewezen voor de benodigde aanleg van een nieuw bedrijventerrein in Winterswijk.

 • Vacature: juridisch medewerker

  02 juli 2020

  Op zoek naar een veelzijdige juridische functie? In deze functie met uiteenlopende dossiers adviseer je over zowel publiekrechtelijke als privaatrechtelijke zaken. Ga jij de uitdaging aan en word je onze nieuwe collega?

 • Tegel ruilen voor een gratis plant

  02 juli 2020

  De gemeente Winterswijk nodigt inwoners graag uit om samen een eerste stap te zetten naar het vergroenen van wijken en buurten. Dit doen ook andere gemeenten onder de naam ‘Operatie Steenbreek’. Op zaterdag 11 juli 2020 is de eerste actie ‘Tegel eruit, plant erin’. Inwoners kunnen op deze dag een tegel of twee klinkers uit eigen tuin inleveren voor een gratis plant.