Juli

 • Burgemeester op Lintjestour door Winterswijk

  03 juli 2020

  Burgemeester Joris Bengevoord ging vrijdag op Lintjestour door Winterswijk. Zestien Winterswijkers kregen hun Koninklijke onderscheiding alsnog persoonlijk thuisbezorgd.

 • Cadeaukaart mantelzorgers tot 27 augustus 2020 geldig

  13 juli 2020

  Heeft u als mantelzorger een cadeaukaart gekregen en deze nog niet (volledig) besteed? Wacht daar niet te lang mee. U kunt de cadeaukaart nog tot 27 augustus 2020 besteden.

 • Wethouder Tannemaat overhandigt eerste Beeldende Box

  14 juli 2020

  Op vrijdag 10 juni kwam wethouder Henk Jan Tannemaat naar verpleeghuis Pronsweide van Marga Klompé om een Beeldende Box uit te reiken namens Cultuur- en Erfgoedpact Achterhoek.

 • Herinrichting Bataafseweg – weg weer gedeeltelijk open

  16 juli 2020

  De werkzaamheden voor de herinrichting van de Bataafseweg zijn in volle gang. Donderdag 16 juli zijn de werkzaamheden aan de Bataafseweg, tussen rotonde Kloetenseweg en de Vredenseweg, afgerond en is dit gedeelte van de weg en het fietspad weer opengesteld voor het verkeer.

 • Gemeente Winterswijk werkt samen met Waterschap Rijn en IJssel met ‘Weet van Water’

  20 juli 2020

  Extreem weer. Daar hebben we steeds vaker mee te maken. Ook deze zomer. Het ene moment is het extreem droog en warm en vallen de mussen van het dak. Het andere moment komt de regen met bakken uit de lucht en varen kinderen in een roeibootje op straat. Hoe goed bent u voorbereid op extreem weer? En hoe geniet u optimaal van deze zomer? En weet u wat u zelf kunt doen? Als iedereen een steentje bijdraagt, maken we het met elkaar een stuk aangenamer.

 • Spanning op de Achterhoekse woningmarkt

  27 juli 2020

  Verkooprijzen stijgen, het aanbod van nieuwe woningen is laag en de wachttijd voor een sociale huurwoning neemt toe. De spanning op de Achterhoekse woningmarkt is hoog.

 • Mantelzorgers kunnen weer terecht op het spreekuur

  23 juli 2020

  Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, is het voor VIT-hulp bij mantelzorg ook weer mogelijk om het wekelijkse spreekuur voor mantelzorgers op te starten.

 • Inschrijving geopend voor Masterclass Vermarkten Achterhoek Food

  27 juli 2020

  Voor Achterhoekse boeren, slagers, bakkers, chef-koks of andere food-ondernemers start in oktober 2020 de Masterclass-serie ‘Vermarkten van Achterhoek food’.