Nieuws RSS icoon

Nieuwsberichten over Winterswijk

 • Wilt u meedenken over vuurwerk in Winterswijk?

  22 oktober 2020

  Op maandag 2 november 2020 om 20.00 uur organiseren wij een digitale bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kunt u ons laten weten wat u van vuurwerk vindt. Vindt u het vuurwerk gezellig of ondervindt u juist veel overlast?

 • Nacht van de nacht

  22 oktober 2020

  Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd in het donker. Bedrijven en gemeenten doven lichten van gebouwen en reclameverlichting.

 • College gaat drie locaties nader onderzoeken als voorkeurslocatie nieuw bedrijventerrein

  22 oktober 2020

  Het college trekt het oorspronkelijke besluit over Tuunterveld als enige voorkeurslocatie in en laat nu drie locaties nader onderzoeken. Het gaat om de gebieden Elinksveld (aan de Kottenseweg), Misterweg en Tuunterveld (aan Rondweg West).

 • Politiek forum 29 oktober 2020

  22 oktober 2020

  Op 29 oktober is er een politiek forum van de gemeenteraad van Winterswijk, vanaf 19.30 uur. Tijdens het politiek forum komen politieke onderwerpen aan de orde.

 • Colleges stemmen in met de uitgangspunten voor nieuwe werkwijze uitvoering Participatiewet

  21 oktober 2020

  Eind vorig jaar hebben de gemeenten Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk besloten om inwoners nóg beter te willen begeleiden naar betaald werk of dagbesteding. Daarvoor wordt een nieuwe uitvoeringsorganisatie opgericht. Dit betekent dat de Sociale Dienst Oost Achterhoek en het sociaal werkbedrijf Werkbaan Oost samengevoegd worden. De afgelopen maanden is gewerkt aan de uitwerking van dit besluit. De colleges van B&W hebben nu ingestemd met een voorstel waarin de uitgangspunten voor deze nieuwe werkwijze is vastgelegd.