Openingstijden en contact De Post

Bij De Post kunt u terecht voor informatie en advies over zorg, welzijn, opgroeien en opvoeden

De Post is een samenwerkingsverband van verschillende vertrouwde partners, met alle kennis die u nodig hebt onder één dak. Bij De Post kunt u terecht voor vragen over zorg of welzijn, voor uzelf of uw naasten. Of over het opvoeden of opgroeien van uw kind. U krijgt hier informatie en advies over allerlei onderwerpen. Onze loketmedewerkers zorgen ervoor dat u altijd antwoord krijgt op uw vraag.

De Post staat voor u klaar

Vanwege het coronavirus is een bezoek brengen aan een van de spreekuren niet mogelijk. Wij vragen u telefonisch contact te leggen met ons als u een vraag hebt en informatie wilt. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur op telefoonnummer (0543) 543 960. Onze medewerkers van het Sociaal Team staan u dan graag te woord. U kunt ook een mail sturen naar depost@winterswijk.nl. Een gesprek gebeurt voorlopig nog telefonisch of via beeldbellen. Mocht het in een uitzonderlijk geval nodig zijn om een afspraak te maken, dan laat onze medewerker u dat weten in het telefoongesprek. 

Bezoekadres en contact

Balinkesstraat 4
7101 DL Winterswijk
Telefoon: (0543) 543 960
Email: depost@winterswijk.nl
Website: www.wijwinterswijk.nl/de-post

Het Sociaal Team is er

Bekijk het filmpje over het Sociaal Team om goed beeld te krijgen waarvoor u terecht kunt bij de Post, want het Sociaal Team van de Post is er voor de inwoners van Winterswijk:

Spreekuur nieuwe Nederlanders/new Dutch citizen

Bent u als vluchteling naar Nederland gekomen en heeft u een verblijfsstatus gekregen? Dan bent u van harte welkom op ons spreekuur voor Nieuwe Nederlanders. U kunt daar met al uw vragen terecht. Heeft u vragen over bijvoorbeeld huurtoeslag of de schoolkeuze van uw kind, kom dan langs. Wij helpen u graag.
U wordt geholpen door loketmedewerkers die zelf ook als vluchteling naar Nederland zijn gekomen. Zij weten wat het betekent om in een vreemd land te wonen en daar uw weg te vinden.

Meer informatie spreekuur nieuwe Nederlanders

U kunt telefonisch contact opnemen met het Sociaal Team van de Post, tel (0543) 543 960 of per e-mail depost@winterswijk.nl.

 

logo de Post