Centrum Duurzaam Winterswijk

Heeft u vragen over duurzaamheid en energiebesparing? Neem dan contact op met het Centrum Duurzaam Winterswijk.

Centrum Duurzaam Winterswijk in het raadhuis

Inwoners kunnen bijvoorbeeld in het Centrum Duurzaam Winterswijk terecht voor informatie over energie besparen, het opwekken van duurzame energie en de mogelijkheden voor subsidies en leningen. Maar ook informatie over lokale acties en initiatieven op het gebied van duurzaamheid zal in het Centrum Winterswijk te vinden zijn. Bij de invulling van het Centrum Duurzaam Winterswijk wordt nadrukkelijk gezocht naar samenwerking met inwoners, ondernemers en andere (bij voorkeur lokale) stakeholders. Iedereen met ideeën op dit gebied kan contact opnemen met het Centrum Duurzaam Winterswijk.

Contact

U kunt contact opnemen met het Centrum Duurzaam Winterswijk via nummer (0543) 543 100 of via het contactformulier op de Duurzaam Winterswijk website. Medewerkers van de gemeente beantwoorden graag uw vragen, vertellen u over beschikbare subsidies en regelingen en informeren u over mogelijke stappen op het gebied van duurzaamheid.

Adres

Mevrouw Kuipers - Rietbergplein 1 (in het raadhuis)
7101 DD Winterswijk

Openingstijden Centrum Duurzaam Winterswijk

  • Maandag: Gesloten             
  • Dinsdag: 13.00 tot 17.00 uur
  • Woensdag: 13.00 tot 17.00 uur        
  • Donderdag: 13.00 tot 17.00 uur        
  • Vrijdag: 13.00 tot 17.00 uur 

Tijdens de openingstijden kunt u spontaan binnenlopen. Mocht u tijdens openingstijden niet kunnen, dan kunt u een afspraak voor een ander moment maken.

Bellen

Het telefoonnummer van Centrum Duurzaam Winterswijk is (0543) 543 100. U kunt met het Centrum Duurzaam Winterswijk bellen op de volgende tijden:

  • Maandag tot en met donderdag: 8.30 - 17.00 uur
  • Vrijdag: 8.30 - 13.00 uur

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.duurzaamwinterswijk.nl/centrum.