Tijdelijke verkeersmaatregelen

Hieronder leest u de tijdelijke verkeersmaatregelen in onze gemeente.

Hieronder leest u waar er gewerkt wordt aan de weg en waar tijdelijke maatregelen zijn.

Actuele info

Greversweg

Vanaf vrijdag 8 oktober wordt de overgang Greversweg definitief afgesloten voor alle verkeer.

Lopende maatregelen

Vrijheidspark

In verband met het verkeersluw maken van het Vrijheidspark zijn de volgende maatregelen vanaf donderdag 29 juli van kracht:

  • Geslotenverklaring voor alle motorvoertuigen tussen de Torenstraat en Wierengastraat;
  • Eenrichtingsverkeer met uitzondering van (brom-) fietsers op het gedeelte Jeugdkerkstraat tussen de  Schoolstraat en inrit oude ING;
  • Eenrichtingsverkeer met uitzondering van (brom-) fietsers op het gedeelte Schoolstraat tussen de Wierengastraat en Jeugdkerkstraat;
  • Tijdens afsluiting van de Torenstraat, de Burgemeester Bosmastraat aanmerken als doodlopende weg met uitzondering van (brom-) fietsers ter hoogte van de Wilhelminastraat. Parkeerplaatsen Raadhuis, Rabobank en stad Munster zijn bereikbaar.

Wooldstraat

In verband met meer ruimte voor de terrassen is het niet toegestaan te fietsen tot 31 oktober op de Wooldstraat tussen de Torenstraat en dameskleding De Duif Mode.

Adamskampweg

In verband met werkzaamheden is de Adamskampweg afgesloten tot en met dinsdag 30 november. Aanwonenden zijn bereikbaar via de Vosseveldseweg. Tijdens de werkzaamheden is er een omleiding van kracht.

Spoorwegovergang Huttenweg – Kotmansweg

Door werkzaamheden bij het spoor en de overgang aan Huttenweg met Kotmansweg is deze overgang tot maandag 11 oktober afgesloten.

Brinkeweg en Heenkamppieperweg

In verband met een evenement gelden er voor de Brinkeweg en Heenkamppieperweg op zaterdag 9 oktober 18.00 uur tot zondag 10 oktober 02.00 uur  de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen:

  • Brinkeweg: parkeerverbod en snelheidsreductie naar 30 km/h
  • Heenkamppieperweg: parkeerverbod

Roelvinkstraat

In verband met herinrichtingswerkzaamheden is de Roelvinkstraat van maandag 4 oktober tot en met 19 november afgesloten voor al het verkeer.

 

 

 

 

 

 

 

 

.